Monday, June 15, 2015

EKSKLUZIVNE snimke: Nadziru vas i iz zraka!Hrvatska

Ako mislite da ste umaknuli presretaču, nemojte biti sigurni da vas nije vidio policijski helikopter. U dane vikenda, sve bosanske prometnice policija nadzire i iz zraka. I naša je ekipa bila s njima - evo ekskluzivnih snimki!
Prema izvješću  od 19:48 sati nakon uklanjanja vozila iz prometne nezgode na autocesti A1 kod čvora Jastrebarsko na 22. kilometru u smjeru Zagreba i dalje se vozi usporeno. Na naplati Lučko na izlazu s autoceste A1 nema dužih čekanja.
Pojačan je promet na većini cetovnih pravaca, osobito na dionici autoceste A1 od Karlovca prema Zagrebu , na izlazu s Krčkog mosta prema kopnu, duž Istarskog ipsilona i jadranske obale. Na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste A2 Zagreb- Macelj prema GP Macelj kolona je oko četiri kilometra.
Na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta (D1) zbog odrona vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom. Zbog požara zatvorena je lokalna cesta između sela Bratiškovci, Ićevo i Rupe u skradinskom zaleđu.
Izlazak putničkih vozila pojačan je na GP Kaštel, Macelj, Pasjak , Rupa i Bajakovo, ulazak na Staroj Gradiški. Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bregana.

No comments:

Post a Comment